کانون ادبی دانشگاه حکیم سبزواری به منظور بزرگداشت مقام شاعرغزل سرای کشورمان،شب شعری با عنوان “هنگامه حیرانی” برگزار می نماید.
رضا سلیمانی کارشناس فرهنگی دانشگاه در این باره گفت: کانون ادبی با توجه به فعالیت های فرهنگی و ادبی که تاکنون در حیطه وظابف خود داشته است توانسته در بسیاری از مناسبت ها برنامه های متنوعی داشته باشد که این بار به منظور سالروز وفات شاعرغزل سرا،حسین منزوی شب شعر “هنگامه حیرانی” را باحضور اساتید زبان و ادبیات فارسی و شاعران جوان دانشگاه برگزار می کند.
این شب شعر با برنامه های :اجرای موسیقی،مسابقه مشاعره ودیگر برنامه های متنوع هنری برگزار می گردد.
لازم به ذکر است،۴اردیبهشت ماه ساعت۱۹تا۲۱/۳۰در تالارشریعتی برگزار می گردد.
شرح مختصری از زندگی نامه پدرغزل سرای ایران:
حسین منزوی معروف به پدر غزل معاصر ایران ، شاعر معاصری که با غزل هایش معروف شد در مهر سال ۱۳۲۵ در زنجان متولد شد . پدرش معلم روستاهای زنجان بود . حسین منزوی در سال ۱۳۳۲ وارد دبستان فردوسی زنجان شد و ۴ سال را در این مدرسه به تحصیل مشغول بود .سپس دو سال در دبستان صائب تبریزی ، و ۲ سال دبیرستان پهلوی ( دکتر علی شریعتی کنونی ) ، ۴ سال را در دبیرستان صدر جهان ( محمد منتظری کنونی ) درس خواند . منزوی در سال ۱۳۴۴ وارد دانشکده ادبیات دانشگاه تهران شد ، منزوی همیشه یکی از دلایل گریش خود به شعر را نام دوتن از شاعرین که اتفاقا نام دبستان دوران تحصیلش هم بوده می دانست ؛ زیرا سرانجام کارش را به کلاس های درس دانشکده ادبیات در تهران کشاند .
اولین دفتر شعرش کتاب « حنجره زخمی تغزل » در سال ۱۳۵۰ با همکاری انتشارات بامداد به چاپ رسانید ؛ و با همان مجموعه برنده جایزه اولین دوره شعر فروغ هم شد و به عنوان بهترین شاعر جوان این دوره معرفی شد . در همین روزها بود که عنوان بهترین نویسنده نصیب زنده یاد جلال آل احمد شد که احمد شاملو ، جایزه جلال را از طرف سیمین دانشور دریافت کرد . در همین زمان ، منزوی وارد رادیو و تلویزیون ملی ایران شد و در گروه « ادب امروز » به سرپرستی زنده یاد « نادر نادرپور » به فعالیت پرداخت . چندی بعد ، تهیه کنندگی برنامه های رادیو و تلویزیونی متعددی را برعهده گرفت که از آن میان می توان به برنامه های « کتاب روز » ، « یک شعر و یک شاعر » ، « شعر ما و شاعران ما » ، « آیینه و ترازو » و « آیینه آدینه » اشاره کرد . علاوه بر برنامه سازی های منزوی در رادیو و تلویزیون ، منزوی در سرایش نزدیک به ۱۵۰ ترانه با آوازخوانان و هنرمندان ایران از جمله « داریوش اقبالی » و « محمد نوری » همکاری داشت .
اشعار حسین منزوی را « شهرام ناظری » و « علیرضا افتخاری » نیز خوانده اند . در کنار همه این فعالیت ها ، حسین منزوی چندی مسئول صفحه شعر مجله ادبی « رودکی » بود . در سال نخست انتشار مجله « سروش » نیز با این نشریه همکاری داشت . مسئولیت صفحه شعر روزنامه محلی « امید زنجان » نیز بر عهده ی منزوی بود . شعرهای منزوی بیشتر در زمینه ی غزل سرایی است اما شعر سپید هم می سرود .
بزرگداشت پدرغزل سرای ایران در دانشگاه حکیم برگزار می گردد.