۰۱۲۳
وجود انجمن های علمی به عنوان بازوان توانمند علمی در دانشگاه،نیازمند مشاورین و اساتید باتجربه جهت راهنمایی در انجام فعالیت های علمی و پژوهشی می باشد.از این رو نشستیبا حضور اساتید مشاور انجمن های علمی به میزبانی معاونت فرهنگی و اجتماعی،مدیر،معاون مدیر،کارشناس امور انجمن ها در سالن کنفرانس حوزه فرهنگی برگزارشد.
طبق نشست انجام شده،برنامه ریزی جهت هفتمین جشنواره حرکت و انتخابات انجمن های علمی در ماه جاری انجام شد.
۱۲
دکترکشاورز معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تقدیر و تشکر از زحمات اساتید مشاور نکاتی پیرامون اهمیت فعالیت های اساتید مشاور و تخصصی بودن برنامه های انجمن های علمی و لزوم پررنگ در جشنواره حرکت را بیان کردند.
۱۱
در ادامه نشست،اساتید مشاور به بیان مشکلات و ارائه پیشنهادات خود جهت استفاده بهتر از ظرفیت های موجود انجمن ها پرداختند.