انتشار مجله ای دیگر از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری با موضوع “کار وشغل مناسب” با تلاش بی وقفه کانون فرهنگی گویندگان به روی سایت معاونت فرهنگی.

رحیم زاده ضمن اعلام خبر انتشار مجله صوتی دانشگاه حکیم گفت: با توجه به اینکه یکی از مهم ترین دغدغه های فکری جوانان پس از اتمام تحصیل، مشغول شدن به حرفه و شغلی است که متناسب با رشته تحصیلی شان باشد اما متاسفانه بدلایل مختلف در جامعه، تحقق این امر آن چنان که باید به وقوع نپیوسته است.

به همین منظور با در نظرگرفتن نیاز اساسی دانشجویان، کانون فرهنگی گویندگان سومین مجله صوتی دانشگاه را به این امر اختصاص داده است که با مصاحبه ای از دانشجویان این دانشگاه به این موضوع پرداخته اند.

عوامل برنامه:

تهیه کننده، کارگردان و نویسنده :مهرداد حلبیان/ صدابردار: مرتضی جمشیدی / هماهنگی: مصطفی حسین زاده/ گویندگان: مهردادحلبیان، مژده صفاری، مرتضی جمشیدی و امید آسیایی/ گزارشگر: امیرحسین رهبران

جهت دانلود مجله کلیک نمایید.