۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
هماهنگی فعالیت های اجرایی سی ویکمین جشنواره منطقه ای قرآن و عترت دانشگاهی که به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری در اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میگردد امروز با حضور مسئولین ذی ربط برگزارشد.
رحیم زاده ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های صورت گرفته توسط تیم اجرایی کانون شهدا،به اهمیت این جشنواره از دو منظر دینی و منطقه ای بودن آن پرداخت و گفت:با توجه به برگزاری جشنواره های متعدد توسط حوزه فرهنگی،این بار با برگزاری جشنواره قرآنی درصدد افزایش تاثیر گذاری آن در تمامی ابعاد کاری دانشگاه هستیم.
مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم همچنین به همیاری کارشناسان و مشارکت دیگر بخش های دانشگاه را در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره اشاره کرد.
۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰
درا ین جلسه به هماهنگی های لازم در امور مربوط به حراست، تغذیه،اسکان ،نقلیه و خدمات پرداخته شد.
دکتررمضانی دبیراجرایی جسنواره،دلبری معاون مدیرفرهنگی، ذاکری مدیردانشجویی،نصرتی مدیرحراست و راستی رئیس اداره خدمات عمومی و عمادی خواه مدیرسایت معاونت فرهنگی اعضاء حاضر دراین جلسه بودند
لازم به ذکر است سی ویکمین جشنواره منطقه ای قرآن و عترت دانشگاهی۱۳،۱۲و۱۴اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار خواهدشد.