خیابانی
علی خیابانی دبیردانشجویی هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت به خبرنگار ما گفت:ایجاد فضای شور و نشاط و روحیه کار گروهی، اولین نتیجه فعالیت های انجمن علمی است.
وی،یکی از اولویت های جشنواره حرکت را دانشجو محور بودن آن عنوان کرد و افزود: تاکنون دانشجویان این دانشگاه توانسته اند از منظر علمی و پژوهشی در سطوح مختلف افتخار کسب نمایند که بیشترین افتخارات در سال ۹۴ به همت انجمن های علمی رقم خورد.
دبیرجشنواره حرکت ضمن اعلام خبررونمایی از اولین المان جشنواره افزود: تا زمان جشنواره المان هایی در هر دانشکده با محوریت حرکت و مرتبط با آن رشته دانشکده،رونمایی خواهدشد.که اولین المان معروف به “کله اسبی” بود که این المان نماد نوعی پمپ کاربردی در صنعت نفت است که باایجاد حرکت رفت و برگشت،بیستون درون سیلندر به بالا آمدن و استحصال نفت کمک می کند.
خیابانی در پایان به ساختار سازمانی جشنواره که متشکل از دانشجویان فعال،می باشد اشاره کرد.
ساختارحرکت