۲۱
جشنواره حرکت دانشجویی،از آن دسته فعالیت هایی ست که از ماه ها قبل از برگزاری جشنواره،تمام سازمان اداری و  دانشجویی را به تکاپو وامیدارد.
از این رو  طبق سیاست های صورت گرفته توسط تیم اجرایی و برنامه ریزی جشنواره حرکت،تعدادی المان که هرکدام به نحوی معرف و نماد حرکت و پویایی می باشند توسط دانشجویان انجمن های علمی در دانشکده مربوطه طراحی و جهت دیزاین این جشنواره در روز افتتاحیه به حرکت در خواهندآمد.
رحیم زاده مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در ادامه از رونمایی المان “توربین بادی”باحضور دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی خبرداد و گفت: با توجه به اینکه امروزه توربین های بادی یکی از پربازده ترین و با صرفه ترین ابزارهای تولید انرژی الکتریسیته می باشد،دانشجویان دانشکده برق و  فنی و مهندسی،با ساخت این توربین و به کارگیری مهارت های دقیق مهندسی و استفاده از چندین علم (برق،مکانیک،مواد،عمران وکامپیوتر) سعی در ساخت این توربین نمودند
۳۲
وی  یکی از مهارت های قابل توجه این دستگاه را در کنار طراحی چرخ دنده های گیربکس،طراحی سازه، طراحی پره، طراحی ژنراتورتولیدبرق، مطالعه آماری در زمینه محل نصب این توربین در جشنواره عنوان کرد.
لازم به ذکر است هفتمین جشنواره دانشجویی حرکت ۲۵اردیبهشت ماه برگزار می گردد.