حدادنیا ضمن ابراز خرسندی از برگزاری هفتمین جشنواره دانشجویی حرکت دانشگاه حکیم سبزواری،بیان کرد:انجمن های علمی به عنوان ابراز ایجاد نشاط و کارآفرینی در دانشگاه می باشند. وی،علاوه بر تاکید از حمایت های حوزه فرهنگی از انجمن های علمی،حضور حداکثری دانشجویان را در برگزاری این جشنواره، یکی از نقاط قوت جشنواره حرکت عنوان کرد و افزود:در آینده ای نه چندان دور شما دانشجویان ،مسندهای دولتی و مسئولیت های بزرگی را برعهده خواهید گرفت و آشنایی اولیه با کش و قوس های اداری و قوانین دولتی می تواند شما را برای آینده کاری ورزیده کند.
رئیس دانشگاه حکیم، پایه های مستحگم و محرک اصلی در دانشگاه را وجود انجمن های علمی معرفی کرد و گفت: برای فعالیت های بیشتر انجمن ها،باید بسترسازی مناسبی ایجاد شود که با تلاش بخش های مختلف و به خصوص معاونت فرهنگی،در کاهش فرایندهای اداری وتامین بودجه اختصاصی به هر انجمن در صدد رفع این مشکلات هستیم.
وی ضمن نکوهش بر تک بعدی شدن برخی دانشجویان خاطرنشان کرد، دانشجو نباید مثلث سلف،خوابگاه کلاس را در طول مدت حضور خود در دانشگاه، طی کند ، بلکه باید در ابعاد مختلف علمی و پژوهشی به تعالی برسد که این امر با حضور در انجمن های علمی میسر خواهدشد.
جوادحدادنیا،با تاکید بر تربیت دانشجویان در انجمن ها به عنوان افرادی کارآمد جهت فعالیت در دنیای خارج از دانشگاه افزود ،فعالیت ها اگر تنها در چهارچوب انجمن ها صورت بگیرد و هیچ گونه خروجی نداشته باشد و در انتقال این تجربیات کاستی وجود داشته باشد،بر تکرار مشکلات افزوده خواهدشد و دیگر تلاشی جهت هموار کردن این معظلات صورت نخواهد گرفت.
وی،به آرشیو بندی و تهیه کتابچه توسط انجمن های علمی تاکید کرد و گفت:طبقه بندی و مستندسازی برنامه های اصولی و نشان دادن راه و روش کاری برای آیندگان از مهم ترین وظایف هر انجمن می باشد.
همچنین،به بحث بودجه هر انجمن و شفاف سازی موضوعات مطرح شده از سوی دانشجویان اشاره کرد و گفت: یکی از راه های اولیه جذب بودجه، در اختیار قراردادن میزان بودجه ای است که در ابتدای هرسال جهت صرف امور جاری انجمن ها به دبیران داده می شود اما می توان به راه هایی مثل،کارآفرینی و ارائه طرح های ساختار یافته و دارای پایه و اساس و همچنین استفاده از گریت اساتید در اجرای طرح های پژوهشی نیز در جذب بودجه اشاره کرد. چرا که دانشگاه قیم دانشجویان نیست بلکه دانشجویان خودشان باید با مشکلات دست و پنجه نرم کنند و در جهت راه های جذب بودجه،خلاقیت داشته باشند.
حدادنیا،در ادامه به ارائه چندین پیشنهاد علمی و انعقاد قرار داد به انجمن های علمی پرداخت و گفت:انجمن ها می توانند در بسیاری از فعالیت ها به کمک دانشگاه بیایند و متناسب با رشته خود طرح های پژوهشی،عمرانی،فرهنگی،را بصورت قرارداد با دانشگاه، اجرایی نمایند.
وی همچنین، ساخت المان هایی متناسب با رشته انجمن های علمی،را یکی از موثرترین و تاثیرگذارترین فعالیت هایی عنوان کرد که دانشجویان می توانند در طول تحصیل خود در دانشگاه به یادگار بگذارند.
در انتها دبیران انجمن های علمی،به ارائه سوالات خود پرداختند.
حدادنیا:انجمن های علمی،پایه های مستحکم دانشگاه هستند.