photo_2016-05-30_20-35-27-300x225
جشنواره دانشگاهی حرکت که به همت دانشجویان دانشگاه ضمن برپایی نمایشگاهی از دستاوردهای یکساله خود، برگزارشد،علاوه بر تبادل تجربیات و آشنایی با رشته های مختلف،منجر به آشنایی و شناخت دانشجویان مستعد و دارای ایده شد.
از این رو انجمن علمی فلسفه که توانست سه عنوان برتر در بخش استادمشاور،نشریات و انجمن علمی برگزیده در بخش ترویجی را به خود اختصاص دهد،طی مراسم ویژه ای توسط دانشکده الهیات با حضور اساتیدمشاور (آقایان دکترعلوی ودکتربرادران)،استادباقری مدیرگروه فلسفه وکارشناس امورانجمن ها خانم مهرآبادی از دبیرانجمن علمی فلسفه حسین دوست علی و دیگر اعضاء انجمن تقدیر شایسته به عمل آورد.
photo_2016-05-30_20-35-36
رئیس دانشکده ضمن تشکرازهمکاری وهمراهی  معاونت فرهنگی واجتماعی، معاونت پژوهش وفناوری ،دفترانجمن های علمی ، موفقیت به دست آمده را حاصل تلاش جمعی مدیریت گروه،اساتیدمشاور،دبیر واعضای انجمن درکنار مساعدت دانشکده دانستند.
دکترصیانتی،حمایت های رئیس دانشگاه راعامل مهمی در رشد و فعال سازی انجمن ها عنوان کرد و گفت: از این رو در نظر داریم در ترم آینده علاوه بر انجمن های علمی موجود، انجمن علمی تشیع را با توجه به پیگیری های صورت گرفته از سوی دانشکده الهیات فعال نماییم.
photo_2016-05-30_20-35-55