جشنواره ملی قرآنی
مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزورای گفت: دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری مقام سوم رشته حفظ کل قران را در سی و یکمین دوره مسابقات ملی قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور کسب کرد.
مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزورای با اعلام این خبر گفت: «سیده سمانه محروقی» در سی و یکمین جشنواره ملی قران و عترت دانشجویان سراسر کشور که در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار گردید، به عنوان مقام سوم حفظ کل قرآن در بین خواهران دانشجوی سراسر کشور برگزیده شده است.
محمد ابراهیم رحیم زاده اظهار داشت: سی و یکمین دوره مسابقات ملی قرآن و عترت توسط وزارت علوم و تحقیقات و فناوری ویژه دانشجویان دانشگاههای کشور در سه مرحله دانشگاهی منطقه ای و کشوری به منظور ترویج معارف معنوی و انس بیشتر دانشجویان با کلام الهی برگزار شده است
وی افزود: مرحله منطقه ای این مسابقات را حکیم سبزواری دانشگاه های به عنوان دبیرخانه مناطق ۲ و ۹ کشور، دانشگاه تربیت مدرس منطقه یک کشور، زنجان دانشگاههای مناطق ۳ و ۵، کاشان دانشگاه های مناطق ۴ و ۶ و خلیج فارس بوشهر دانشگاههای مناطق ۷ و ۸، برگزار کردند.
منبع:وب سایت دانشگاه حکیم سبزواری