ویژه برنامه همایش جدیدالورودها با استقبال دانشجویان و خانواده های آنها در۹مهرماه۱۳۹۵به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری در حالی برگزارشد که جوادحدادنیا،آموزش عمومی،نیمه تخصصی و تخصصی را آغاز فعالیت علمی دانشجویان از ابتدای حضورشان به مدرسه تا دانشگاه عنوان کرد و افزود:دانشگاه با ایجاد زمینه های مختلف،بستری را برای آموزش و کسب مهارت بوجود آورده است که با استفاده درست از سه مقوله آموزش،دانش و مهارت،می توانید سرنوشت خود،جامعه و کشور را بسازید.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری،دانشجو را به عنوان نوک پیکان در محیط دانشگاهی معرفی کرد و افزود:سه محور دانشجو،استاد و محیط هریک سهم مشترکی در پیشرفت کشور دارند که در این بین نقش دانشجو از اهمیت چشم گیری برخوردار است.
وی ضمن تاکید بر ویژگی پرسش گری و مطالبه گری دانشجو بیان کرد:اگر دانشجو مستعد،پرتلاش و پرسش گر نباشد،چرخ مجموعه در عرصه علمی به خوبی نخواهد چرخید و نمی توانیم از دانش به نفع خودمان و جامعه استفاده کنیم.
این استادانشگاه،علاوه بر علم آموزی در دانشگاه،کسب مهارتمدیریتی،مسئولیت پذیری،آموزش و چگونگی برخورد با مشکلات را از دیگر ویژگی و آموزش های محیط دانشگاهی عنوان کرد و گفت:حضوربیش از۲۶۰عضو هیئت علمی و اساتید نیمه وقت در رشته های مختلف،سطح دانش شما را افزایش خواهد داد اما کسب مهارت با استفاده از پتانسل های موجود در دانشگاه و تمرین و تلاش شما صورت خواهد گرفت.
وی علاوه بر کسب دانش،مهارت و مطالبه گری از سوی دانشجویان را به مقوله تعهد نیز پرداخت و افزود:تعهد اهرم دیگری است که دانشجویان باید به آن پایبند باشند و شرکت در برنامه های جمعی و فعالیت های متعدد دانشجویی را زمینه ساز کسب این اهرم عنوان کرد.
عضوهیئت علمی دانشگاه حکیم،ضمن تقدیر از زحمات والدین دانشجویان در فراهم آوری شرایط کسب علم و رفاه دانشجویان،افزود: دانشجویان باید در کنار کسب علم و دانش به مسئله انسانیت،قدردانی و زندگی بپردازند و همچنین وقت خود را تنها در مثلث خوابگاه، سلف و کلاس،صرف نکنند.
تلاش،تعهد و انگیزه موتور محرک دانشجویان است.