نشست “کاربردی سازی هنر خط ایرانی اسلامی در محصولات” با حضور استاد نرجس نورالدین از کشور امارات به همت مدیریت همکاری های علمی بین المللی در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

پس از این نشست با همراهی مدیر همکاری های علمی بین المللی، رئیس دانشکده معماری و شهرسازی و اساتید دانشکده، استاد نورالدین از کارگاه کاشی سازی دکتر کاویانی و نمایشگاه خط استاد طوسی بازدید کرد.

پس از این بازدید نشست استاد نرجس نورالدین از کشور امارات با دانشجویان عراقی دانشگاه حکیم سبزواری در راستای گفتگو پیرامون مباحث هنری و کاربردی سازی خط اسلامی برگزار شد.

استاد نورالدین در این نشست ضمن معرفی همایش های بین المللی هنری اسلامی از دانشجویان عراقی دانشگاه حکیم سبزواری جهت شرکت و ارسال آثار در این همایش ها دعوت کرد.

گفتنی است استاد نرجس نورالدین داور فستیوال های بین المللی هنری است و همکاری گسترده ای با کشورهای ترکیه الجزایر و مرکز اپرای انگلستان دارد.