با توجه به اختلال پیش آمده در دسترسی به پایگاه مگاپیپر، کاربران گرامی در صورتی که با خطاهای: “ورود همزمان در بیش از یک مرورگر”، و “کاربری با مشخصات وارد شده وجود ندارد”، مواجه شدند، باید با رایانامه ی سازمانی خود (دانشگاه حکیم)، نسبت به ثبت نام جدید اقدام نمایند.

همچنین، دانشجویان گرامی دوره های تحصیلات تکمیلی که رایانامه ی سازمانی ندارند، می توانند پس از درخواست و فعال سازی رایانامه ی سازمانی خود از طریق پرتال دانشجویی، نسبت به ثبت نام جدید در پایگاه مگاپیپر اقدام نمایند.

دانشجویان کارشناسی که قصد عضویت و استفاده از پایگاه مگاپیپر را دارند، به دلیل اینکه رایانامه ی سازمانی ندارند، اطلاعات خود شامل: نام، نام خانوادگی و شماره دانشجویی، را با هر نوع رایانامه ای که استفاده می کنند، به آدرس پست الکترونیک: mdowlat20@gmail.com ارسال نموده تا نسبت به ثبت نام ایشان اقدام شود.