- نفر اول پخت بهترین غذا : خانم حبیبه شهری با پخت مرغ شکم پر
- نفر اول تهیه ی بهترین دسر : خانم اکرم کوشکی با تهیه ی ژل گلدار
- نفر اول پخت بهترین پیش غذا : خانم میترا حسین زاده با پخت کیک سوسیس
برای دیدن عکس های مربوط به این جشنواره کلیک نمایید.
دستور تهيه مرغ شكم پر(مرغ ترش)***توسط خانم حبیبه شهری
مواد لازم :
1-مرغ يك عدد
2-گردو 300گرم
3-فلفل دلمه ايي يك عدد
4-رب انار 1 تا 2 قاشق
5-تمر هندي 250گرم
6-الو 500 گرم
7-رب گوجه فرنگي 2تا3 قاشق غذاخوري
8– زعفران به مقدارلازم
9-اسفناج
10-گشنيز
11-جعفري
12-برگ سير(سير)
13-پيازچه (پياز)
14-ادويه
15-روغن 1 تا2 قاشق غذاخوري
16-آ ب به مقدار لازم
17- كليه سبزيجات يك كيلو
طرز تهيه :
ابتدا يك قاشق روغن را داخل ظرف ريخته سپس گردو را به آن اضافه مي كنيم وخوب تفت مي دهيم سير وپياز رنده شده را به آن اضافه مي كنيم وتفت مي دهيم سپس فلفل دلمه ايي را كه نگيني خرد كرديم را به آن اضافه مي كنيم بعد از اينكه فلفل دلمه ايي خوب تفت خورد سبزيجات خرد شده را به آن اضافه مي كنيم ادويه تمر هندي آلورا و رب انار نيز به آن اضافه مي كنيم بعد ازاينكه تمامي اين مواد را باهم مخلوط كرديم يك قسمت از آن رااز قسمت انتهايي مرغ داخل شكم مرغ ريخته وبا يك نخ وسوزن كه به مدت 20دقيقه جوشانده شده ، مي دوزيم بعد از اين كار شروع به آماده كردن سس مي كنيم ابتدا يك قاشق روغن را داخل طرف ريخته سپس رب را به آن اضافه كرده وبا ادويه و زعفران آماده شده تفت مي دهيم سپس قسمت دوم مواد داخل شكم مرغ را نيز به آن اضافه كرده و با آب مورد نياز مخلوط كرده وپس از جوش آمدن، مرغ را كه قبلا كمي سرخ كرده ايم را داخل آن قرار مي دهيم .
دستور تهیه ی ژل گلدار توسط خانم اکرم کوشکی
ابتدا يك عدد ژله آلورا را با يك ليوان اب داغ و نصف ليوان اب سرد درست كرده و در ظرف مورد نظر ريخته تا ببندد.
روز بعد خامه را در يك كاسه مي ريزيم با هر رنگ كه مايليد گلتان را درست كنيد؛ چند قطره رنگ مي ريزيم.
مثلا براي وسط گل افتابگردان يك قاشق خامه را با كاكائوكه رقيق شده؛مخلوط مي كنيم و يا چند قطره رنگ خوراكي قهوه اي مي ريزيم و بهم مي زنيم.با يك سرنگ ؛سوزنش را در اورده و خامه قهواي را داخل سرنگ پر مي كنيم و دوباره سوزنش راسر جايش قرار مي دهيم.حالا يك دايره را تصور مي كنيم سوزن را داخل ژله مكنيم و موقع در اوردن خامه را تزريق مي كنيم همين كار را ادامه مي دهيم تا دايره اي را كه تصور كرديم پر از پرچم شود.
حالا مقداري خامه را با زعفران يا رنگ خوراكي زرد مخلوط مي كنيم سرنگ را پر مي كنيم با يك چاقو در كنار دايره شكاف ايجاد مي كنيم و سرنگ را داخل مي كنيم و همزمان با در اوردن چاقو ژله را تزريق مي كنيم
اين گلبرگ ها را كنار هم ادامه مي دهيم تا دور دايره اول پر شود.
حالا در رديف دوم گلبرگها را مابين رديف دوم مي زنيم و هر چه بخواهيم گل بزرگ تر شود؛گلبرگها را ادامه مي دهيم.
بعد از تمام شدن گل خامه را با رنگ سبز مخلوط مي كنيم. به همان ترتيب گلبرگ ها را يك دور دور گل مي زنيم.براي برگ گل كافي است سرنگ را داخل ژله تزريق كرده و با حركت دست شكل برگ را ترسيم كنيم.
مي توانيم در طي مراحل كار؛ظرف را برگردانيم تا جاي گلبرگ بعدي را ببينيم.اين كار نياز به تمرين زياد دارد.
وقتي كار تمام شد يك ژله آلورا را با يك ليوان اب داغ ويك ليوان بستني درست ميكنيم و روي ژله مي ريزيم و مي گذاريم تا ببندد.در اخر ژله را بر مي گردانيم. ژله گلدار براي سرو و پذيرايي اماده مي باشد.
دستور پخت کيک سوسيس توسط خانم میترا حسین زاده
مواد لازم :
تخم مرغ 6 عدد
كره 100 گرم
ماست چکیده 4 قاشق سوپخوری
پنیر رنده شده 350 گرم
آرد 2 ليوان
بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل 1 قاشق چایخوری
سوسیس نگینی خرد شده 7 عدد
قارچ نگینی خرد شده 400 گرم
فلفل دلمه ای سبز يا قرمز 2 عدد
طرز تهیه :
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید . زرده تخم مرغ ها را با همزن 2 دقیقه خوب بزنید و بعد كره را به آن بیفزایید و دوباره هم بزنید . بعد به ترتیب ماست و پنیر را بریزید و هم بزنید و در آخر ترکیب آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مخلوط کنید .
سپس سفیده تخم مرغ ها را با همزن خوب بزنید تا کف کنند و سفید و سفت شوند تا از ظرف نریزند . سفیده های زده را خیلی آرام و آهسته به مواد قبلی اضافه کنید . سوسیس ، قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده را با هم مخلوط کنید و به مواد قبلی بیفزایید . سپس آنها را آرام هم بزنید .
کف ظرف مورد نظر را کاغذ روغنی بگذارید و آن را با روغن جامد یا کره چرب کنید مواد خمیری را در قالب بریزید و آن را در طبقه وسط فر یک ساعت با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 يا 40 دقيقه بپزید .