قابل توجه دانشجویان جدید الورود متقاضی خوابگاه

دانشجویان بایستی تا قبل از ساعت 15 روز 5 شنبه مورخ 1403/07/26 نسبت به ثبت اینترنتی درخواست خوابگاه خود و انتخاب گزینه ی ” متقاضی خوابگاه هستم” از طریق سامانه ی آموزش دانشگاه اقدام نمایند

تحویل خوابگاه برای ورودی های جدید  از صبح روز جمعه مورخ 27 مهر ماه 1403 شروع و تا پایان وقت اداری سه شنبه  1403/08/01 به صورت حضوری انجام و ادامه خواهد داشت .به مراجعه های بعد از این تاریخ ترتیب اثر داده نخواهد شد.

برای این منظور

دانشجویان پسر به خوابگاه اندیشه
و دانشجویان دختر به خوابگاه بهار

مراجعه نمایند

اما لازم است دانشجویان گرامی قبل از مراجعه ی حضوری در زمان ثبت اطلاعات آموزشی ، گزینه “متقاضی خوابگاه هستم ” را در سامانه ی آموزش دانشگاه انتخاب کرده باشند.

وسایل خواب به همراه داشته باشید : پتو ، متکا ، تشک وقفل آویز

به دانشجویان شبانه خوابگاه تعلق نمی گیرد.