نحوه ورود به سامانه اتوماسیون تغذیه:

نام کاربری: شماره دانشجویی

رمز عبور:  ۱۲۳۴۵۶۷۸۹Hh@

به محض ورود نسبت به تغییر رمز اقدام فرمایید.  رمز عبور جدید ، باید ترکیبی از عدد و حروف و کراکتر باشد.  بعد از تغییر رمز و ثبت رمز جدید ، یکبار از سامانه خارج شوید و دوباره با رمز جدید وارد سامانه تغذیه شده وافزایش اعتبار نمایید.
 تغییر رمزعبور الزامی می باشد وتا زمانی که رمز تغییر نیابد امکان ورود به نرم افزار و رزرو غذا مقدور نمی باشد.

نحوه ی ثبت چهره جهت دریافت غذا

با توجه به اینکه توزیع غذا ازطریق چهره انجام می شود از این رو لازم است دانشجو در روزهای 5شنبه و جمعه (25 و 26 مهرماه) با مراجعه به غذاخوری دانشگاه از ساعت 8 صبح لغایت 14 بعد از ظهر نسبت به ثبت چهره ی خود اقدام نمایند.
امکان ثبت چهره برای روزهای آینده نیز وجود دارد.

مهلت رزرو غذا

لازم است بدانیم امکان رزرو غذا برای دو روز بعد مهیا می باشد یعنی یک شنبه می توانیم برای سه شنبه غذا رزرو نمایم
اما برای رزرو روز شنبه و یک شنبه صرفا تا چهار شنبه هفته ی قبل امکان رزو وجود دارد.

لیتک ورود به سامانه ی رزرو غذا