چهارمین شماره از هفته نامه الکترونیکی” آوای نهاد” به صاحب‌امتیازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها منتشر شده است.

تیتر اصلی چهارمین شماره این هفته‌نامه به “ششمین جشنواره صحیفه سجادیه” اختصاص یافت.

صفحه اول هفته نامه به مصاحبه‌ای از حجت الاسلام تقوی مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان هرمزگان حول موضوع جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان اختصاص دارد.

در این هفته نامه جدیدترین کتاب نشر معارف، اخبار دفاتر نهاد، جهاد تبیین و پرسشی از پرسمان دانشجویی را  منتشر گردیده است.

همچنین در صفحات دیگر این هفته‌نامه گزارش‌های تحلیلی درباره موضوعات فرهنگی و سیاسی دانشگاه‌ها را به خود اختصاص داده است.

از تمامی همکاران دغدغه‌مند در حوزه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دعوت به عمل می‌آید تا با نگارش نقطه نظرات خود در قالب یادداشت، سرمقاله، مقاله و یا مصاحبه در مسیر انتشار این مطبوعه، ما را یاری کنند.

جهت دانلود چهارمین شماره نشریه آوای نهاد روی تصویر زیر کلیک کنید.