راه یابی آقای حسین صفایی نژاد دانشجوی رشته مهندسی شیمی به مرحله کشوری المپیاد دانشجویی

به دنبال موفقیت سالهای گذشته دانشجویان رشته مهندسی شیمی در المپیاد دانشجویی، امسال نیز آقای حسین صفایی نژاد (با کسب رتبه سوم در منطقه 3) موفق، به کسب مجوز حضور در مرحله دوم المپیاد دانشجویی شد.

شایان ذکر است، از سال 1392 که اولین ورودیهای رشته مهندسی شیمی فارغ التحصیل شده اند، تا کنون دانشجویان رشته مهندسی شیمی موفقیت های چشمگیری در المپیاد دانشجویی داتشه اند.

در سال 1392 آقای عیسی فرجی و د ر سال 1393 خانم فاطمه خلفانی نیز با کسب رتبه دوم در منطقه 3 مجوز حضور در مرحله کشوری المپیاد دانشجویی شیمی را کسب نموده بودند. آقای عیسی فرجی در المپیاد کشوری موفق به کسب رتبه 5 کشوری شدند.

برای آقای حسین صفایی نژاد در مرحله کشوری در المپیاد دانشجویی آرزوی موفقیت داریم.