انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی نفت

انتشار مقاله عضو هیات علمی گروه مهندسی نفت دانشگاه حكيم سبزواري در همکاری با دانشگاه شیراز و Imperial College London در ژورنال Advances in Colloid and Interface Science

در همكاري مشترك مهندس سید حسن حجی آبادی عضو هیات علمی گروه مهندسي نفت دانشگاه حكيم سبزواري، دانشگاه شيراز، و Imperial College London، مقاله ”آناليز آسيب سازند در مقياس حفره: مروري بر روش هاي ديجيتال و تحليلي موجود” در مجله معتبر بین المللی “Advances in Colloid and Interface Science”،  با IF=9.922  و رتبه بندی علمی Q1 پذيرفته و منتشر شد.

در این مقاله آسيب سازند، به عنوان يكي از چالش هاي مهم صنعت نفت در مواجه با محيط متخلخل، روش هاي آناليز آسيب سازند و نتايج آن در پژوهش هاي اخير مورد بررسي قرار گرفته اند. مهمترين روش هاي آناليز سازند عنوان شده در اين پژوهش شاملdry/cryogenic Scanning Electron Microscopy(SEM)،  X-Ray Diffraction (XRD)، CT-scanning، و  Nuclear Magnetic Resonance (NMR)مي باشند. همچنين، در اين مقاله، مزايا و معايب هريك از روش هاي عنوان شده مورد بررسي قرار گرفته است.

لینک دسترسی به این مقاله: