برگزاری جلسه شرکت‌های دانش‌بنیان سطح شهرستان با رئیس پردیس علم و فناوری دانشگاه

ین جلسه با حضور رئیس پردیس علم و فناوری ، مدیر مرکز رشد ، مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد و شرکتهای دانش بنیان سطح شهرستان انجام پذیرفت .
این شرکت‌ها با ارائه‌ی محصولات و خدمات نوآورانه و پیشرفته به توسعه‌ی اقتصادی و اشتغال‌زایی در شهرستان کمک نموده ، همچنین می‌توانند به توسعه صنایع محلی، ارتقای سطح تکنولوژی و نوآوری در شهرستان، افزایش صادرات و جلب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کنند.
به طور کلی، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد شهرستان می‌تواند به تحولات مثبت و پایدار در اقتصاد محلی منجر شود.

لازم به ذکر است در این جلسه تشکل شرکتهای دانش بنیان سبزوار نیز ایجاد گردید و شرکتهای داروسازی طاها و همچنین شرکت پارس سیحون شرق از شرکتهای مستقر در مرکز رشد به عنوان نماینده شرکتهای دانش بنیان انتخاب شدند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5