راه اندازی اداره استاندارد در ساختمان مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه حکیم سبزواری

🔹آیین راه اندازی و معرفی رئیس نمایندگی استاندارد و تحقیقات صنعتی سبزوار با حضور حسین ابراهیمی معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، سید محمد سجادی عطار مدیرکل استاندارد استان و مسئولین و جمعی از مسئولان واحدهای تولیدی و صنعتی، در فرمانداری ویژه سبزوار برگزار شد.

🔹در این مراسم، جواد رستم زاده به عنوان نخستین رئیس نمایندگی استاندارد و تحقیقات صنعتی سبزوار معرفی گردید و محل موقت دفتر نمایندگی استاندارد سبزوار نیز، در مرکز رشد فناوری دانشگاه حکیم سبزواری خواهد بود.

🔹هم اینک در شهرستانهای استان علاوه بر مشهد، شهرستانهای نیشابور، تربت حیدریه، کاشمر، سرخس، تایباد و گناباد، دارای نمایندگی استاندارد هستند و نمایندگی استاندارد سبزوار، پیگیری امورات مربوط به شهرستانهای غرب خراسان را که پیش از این در نیشابور انجام می شد، برعهده خواهد داشت.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5