چهاردهمین نشست مشترک رؤسای پارکهای علم و فناوری و مدیران مراکز رشد فناوری کشور با حضور معاون پژوهش و فناوری و مدیر کل دفتر برنامه ریزی امور فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روزهای ۱۲ و ۱۳ اسفند ماه در پارک زیست فناوری خلیج فارس(قشم( برگزار گردید. در این نشست روسای ۳۷ پارک علم و فناوری و جمعی از مدیران مراکز رشد کشور از جمله مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری، با هدف تعامل و همفکری، هم افزایی بیشتر بین تصمیم گیران این حوزه ها و تبادل نظر با مسئولان وزارت علوم، سازمان ها و دستگاه های اجرایی، طی دو روز در پانل های تخصصی به بحث و تبادل نظر پرداختند. دکتر رضا سهیلی فرد مدیر مرکز رشد دانشگاه، یکی از نکات بسیار مثبت این نشست را تعامل سازنده و ارزشمند مدیران مراکز رشد دانشگاهی دانست که ماحصل آن پیگیری خواسته ها و مطالبات این مراکز به صورت یکصدا از مسئولین وزارت بود. این پیگیری ها منجر به وعده مسئولین وزارت جهت توجه بیشتر به رفع مشکلات و موانع مراکز رشد دانشگاهی و حمایتهای بیشتر از این مراکز گردید. علاوه بر این یک درخواست جمعی برای هم اندیشی مدیران مراکز رشد دانشگاهی با مسئولین وزارت در آینده نزدیک ارایه شد.
به گفته دکتر سهیلی فرد در این نشست دکتر پیری مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم، حمایتهای مالی، تامین بودجه برای ایجاد زیرساختهای مناسب و تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها و همچنین حمایت مالی از شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور را از جمله برنامههای وزارت علوم برای رفع موانع موجود و ارتقای جایگاه مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری اعلام کرد. همچنین دکتر احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم از تشکیل کارگروههای مختلف در وزارت علوم برای بررسی مسائل پارکهای علم و فناوری و تدوین آییننامه تاسیس شرکتهای دانشبنیان با مشارکت دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در این کارگروهها خبر داد. به گفته وی پس از اجرای برجام زمینه بهتری برای فعالیت شرکت های دانش بنیان و پارک های علم و فناوری فراهم شده و در این چارچوب ارتباطات منطقه ای در حال تقویت است. دکتر احمدی بررسی مشکلات و خلاء های قانونی شرکت های دانش بنیان در دو سال اخیر را از اولویت های اصلی این وزارتخانه اعلام کرد و گفت: تقویت همکاری صندوق های مالی و بانک ها برای ارایه تسهیلات مناسب به این شرکت ها و تقویت ارتباط با دانشگاه ها به عنوان محلی برای ورود نیروهای جدید به این مراکز از دیگر دستاوردهای اخیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به شمار می رود.
شایان ذکر است مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری از اواسط سال ۹۳ فعالیت خود را به طورجدی آغاز نموده و تا کنون ۸ شرکت و هسته فناور در زمینه های گوناگون فنی و مهندسی، معماری، محیط زیست، بیو تکنولوژی و جغرافیا در این مرکز مستقر و در حال فعالیت بوده و از حمایتهای مرکز رشد بهره مند می باشند.