به اطلاع مي رساند مرحله مقدماتي بيست و هشتمين المپياد غيرمتمركز علمي- دانشجويي كشور طبق برنامه امتحاني پيوست، صبح و بعدازظهر روز جمعه 15ارديبهشت ماه سال 1402و در سه حوزه امتحاني( دانشگاه فردوسي مشهد، دانشگاه سمنان و دانشگاه بيرجند) برگزار مي گردد و سامانه ثبت نام متقاضيان، از تاريخ 1401/12/13لغايت 1402/1/25فعال مي باشد، لذاخواهشمند است دستور فرماييد تيمهاي علمي آن دانشگاه را در مهلت مقرر(بدون تمديد)و با تاكيد بر موارد زير، در وبگاه المپياد به نشانی

https:// pooya.um.ac.ir/educ/exam/OrgRegForm.php  ثبت نام نمايند.
– دانشگاه هاي دولتي برگزيدگان خود را براي رقابت در هر يك از رشته هاي 22گانه،در قالب تيمهاي علمي حداكثر5نفره معرفي نمايند.
– دانشگاه هاي آزاد، غيرانتفاعي و پيام نور به صورت متمركز و توسط دانشگاه مركزي وحداكثر يك تيم در هر يك از رشته ها ثبت نام نمايند.
– لازم است معرفي شدگان حداقل 70واحد درسي را گذرانده و در نيمسال دوم سال تحصيلي جاري دانشجو باشند( ارائه گواهي اشتغال به تحصيل در نيمسال دوم سال تحصيلي 1402-1401الزامي است.)
– هنگام ثبت نام در سامانه مزبور ابتدا اطلاعات ثبت شده ، توسط دبيرخانه المپياد منطقه ۹(واقع در معاونت آموزشي دانشگاه فردوسي مشهد ) بررسي و تأييد گرديده و سپس امكان ادامه عمليات ثبت نام فراهم خواهد شد.
– ورود اطلاعات داوطلبان در سامانه ثبت نام به صورت كامل و صحيح الزامي بوده و مسئوليت صحت اطلاعات ثبت شده در سامانه متوجه معاون محترم آموزشي آن دانشگاه مي باشد.
– پس از برگزاري مرحله مقدماتي، در هر رشته حداكثر 5نفر(به شرط كسب نمره حداقل %60نمره نفراول) جهت شركت در مرحله كشوري،به سازمان سنجش آموزش كشور معرفي مي شوند.
– چنانچه داوطلبي نيازمند دريافت خدمات خاص (مانند دانشجويان نابينا يا ناتوان جسمي) است موضوع ،به منظور فراهم شدن تمهيدات لازم منعكس گردد.
– بر اساس مصوبه شوراي عالي برنامه ريزي المپياد علمي- دانشجويي كشور، هزينه ثبت نام به ازاي هر دانشجوي شركت كننده، مبلغ
 3۹80000(سه ميليون و نهصد و هشتاد هزار ريال) مي باشد كه لازم است صرفا از طريق درگاه پرداخت الكترونيكي در سامانه ثبت نام انجام شود.
– با توجه به عدم امكان اسكان داوطلبان، شايسته است نزديكترين حوزه امتحاني براي هر داوطلب انتخاب گردد.
دبيرخانه المپياد با شماره تلفن38802460-051 آماده پاسخگويي به سئوالات مي باشد.

برنامه آزمون