به مناسبت روز دانشجو، یک دوره مسابقات تیراندازی با تفنگ و تیر و کمان به همت انجمن علمی دانشجویان علوم ورزشی و با همکاری هیات تیراندازی و تیر و کمان سبزوار در مجموعه ورزشی شهید مظهری برگزار شد.
برای این دوره از مسابقات ابتدا در روز جمعه ۱۲ آذر ماه کارگاه آموزشی آشنایی با نحوه تیراندازی توسط آقای مهدی غلامی رئیس هیات تیراندازی سبزوار و آشنایی با تیراندازی با کمان توسط سرکار خانم مرضیه آتش افروز رئیس هیات تیراندازی با کمان برگزار شد. نهایتا روز ۱۶ آذر مسابقات در بخش آقایان با حضور ۱۵ دانشجو و در بخش بانوان با حضور ۲۰ دانشجو انجام شد.

در بخش آقایان امیرمحمد زارع پور، محمد روکی و موسی باغجری مقام اول تا سوم را کسب کردند. در بخش بانوان نیز خانمها انسیه نصیری، الهه روحی و مائده شایسته حائز مقام های اول تا سوم شدند.