یکی از اھداف دانشجویان از تحصیل در دانشگاه ، رسیدن به قابلیتھایی است که امکان ورود به بازار کار را فراھم مینماید. از این رو بسیاری از برنامھ ھای درسی دانشگاهھا بر مینای توسعه انسانی مبتنی بر نیاز جوامع تنظیم شده است. این برنامه ھا با توجه به تغییرات اجتماعی و به تبع آن تغییر در نیازھای بازار کار در حال بروزرسانی و جرح و تعدیل ھستند. توجه به  بازار کار به عنوان یکی از شاخص های مورد ارزیابی دانشگاه ھا، منجر به توسعه دفاتر و مراکزی شده است که دانش آموختکان را برای ورود به بازار کار یاری نموده و ھمچنین وضعیت اشتغال آنان را پایش میکنند. با توجه به اھمیت موضوع اشتغال دانش آموختگان ، برنامه پایش اشتغال با ھمکاری ٧۴ دانشگاه در حوزه وزارت علوم، تحقیقات فناوری از سال ١٣٩٧ تا ١۴٠١ اجرا شد. نتیجه را از فایل زیر می توانید مشاهده نمایید.

درصد اشتغال دانش آموختگان