ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد با استفاده از سهمیه استعداد درخشان ، به اطلاع می رساند : نتیجه اولیه پذیرش بدون آزمون – سهمیه استعداددرخشان ) از طریق لینک ذیل قابل مشاهده می باشد .

توجه : با توجه به پراکندگی رشته ها توصیه می شود براساس نام خانوادگی جستجو نمایید .

جهت مشاهده نتیجه اولیه کلیک نمایید

با توجه به اینکه فایل فشرده و پی دی اف می باشد با کلید ترکیبی  +  ctrl  جهت بزرگنمایی استفاده نمایید .

توجه 1: نتایج بررسی اولیه دانشگاه ، بایستی توسط سازمان سنجش آموزش کشور نهایی گردد.درصورت عدم تایید توسط سازمان سنجش آموزش کشور هیچ گونه اعتراضی قابل قبول نمی باشد ، و بعد از تایید سازمان سنجش نحوه ثبت نام و دریافت مدارک از طریق سایت استعداد درخشان و سایت اصلی دانشگاه حکیم سبزواری اطلاع رسانی خواهد شد .

توجه 2 : در لیست نتایج منظور از بررسی توسط گروه : بدین شرح می باشد که داوطلب شرایط اولیه پذیرش را دارامی باشد ولی رشته دوره کارشناسی با رشته در خواستی در مقطع کارشناسی ارشد غیر مرتبط می باشد . و بعد از تصمیم گیری گروه نتیجه قطعی این دسته از داوطلبان مشخص خواهد شد. و بعد از اعلام گروه هیچ اعتراضی قابل قبول نمی باشد .

منظور از ذخیره : چنانچه دانشجو در رشته – گرایش انصراف دهد اولویت با نفر بعدی خواهد بود .

توجه 3:  دانشجویان بایستی تا 1403/06/31 مقطع کارشناسی خود را دانش آموخته شوند ، در غیر این صورت قبولی آنان لغو خواهدشد.

توجه 4 : دانشجویانی که در دانشگاه های دیگر پذیرفته شده اند و قصد ادامه تحصیل در دانشگاه حکیم سبزواری را ندارند بایستی فرم انصراف را دانلود نمایند و حداکثر تا 1403/04/15به ایمیل s.hosseinzadeh@hsu.ac.ir ارسال نمایند و جهت صحت ارسال فرم با شماره کارشناس تماس حاصل نمایند .

فرم انصراف – 1403

شماره تماس کارشناس استعداد های درخشان جهت کسب هر گونه اطلاعات تکمیلی :44012879-051

( خانم سیما حسین زاده )

جهت دانلود فایل اکسل صلاحیت عمومی کلیک نمایید

فایل را تکمیل و به ایمیل s.hosseinzadeh@hsu.ac.ir ارسال نمایید .

موفق و مؤید باشید.