نشستی در تاریخ 96.8.1 از ساعت 12 الی 13:30 در تالار اسرار دانشکده الهیات و معارف اسلامی به همت این دانشکده و با همکاری مدیریت امور بین الملل دانشگاه تحت عنوان:
“معرفی مناسبتهای علمی در کشور آلمان”
و با هدف معرفی فرصتهای علمی پژوهشی و راهکارهای همکاری با دانشگاه فرانکفورت
و با حضور سخنران محترم آقای دکترسید احمد حسینی امینی، دانشجوی دکترای جامعه شناسی و اخلاق تطبیقی در دانشکده الهیات کاتولیک دانشگاه فرانکفورت، و با حضور و استقبال جمعی زیادی از اساتید گروه ها و رشته های مختلف و مسئولین دانشگاه حکیم سبزواری برگزار گردید.
طی این نشست آقای حسینی به معرفی وضع عمومی دانشگاه های آلمان و معرفی وضع علمی و پژوهشی دانشگاهای آن کشور پرداختند و همچنین نحوه جذب دانشجو توسط دانشگاه های آلمان را توضیح دادند.
در انتهای نشست به پاس قدردانی و تشکر از حضور و زحمات آقای حسینی، لوح سپاسی از جانب دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری توسط آقای دکتر علوی رئیس دانشکده به ایشان اعطا گردید.